Så fik jeg lavet en god aftale med en bilforhandler

Mogens Elmer A/S

Kirstinehøj 66

2770 Kastrup

Tlf. 32 51 90 90

 

Dét er et sted, som jeg gerne vil anbefale, for jeg har lige fået mig en rigtig fed bil til en rigtig fed pris og det er simpelthen bare noget, som jeg altid har drømt om. Jeg har tidligere haft brugte biler, men nu ville jeg prøve en ny, og det er virkelig en dejlig følelse at have en ny bil at køre rundt i. Det kan jeg altså godt lige sige dig! Det er simpelthen bare for fedt, og jeg ved slet ikke, hvad jeg skulle gøre uden det.

Nå, men det er en god bilforhandler, som ligger i Kastrup, og det er, som sagt, en som jeg vil anbefale jer, hvis I skal ud og have fat i en ny bil. Det er en ting, som er helt sikkert. Tror jeg vil se en film nu her, for jeg kan så godt lide at se film.

Indlægs forfatter: admin