Så har vi fået lavet loftisolering

Det føles virkelig rart det her, og det er fordi, at vi har fået lavet os en loftisolering, og det er noget, som jeg personlig har været meget spændt på, men det er virkelig blevet godt, og det gør jo bare, at jeg er helt vildt glad lige for tiden. Det er noget, som jeg godt kan love jer for.

Ellers har vi det godt her i Helsinge. Der er ikke lang tid til, at jeg skal på en lille ferie – jeg skal dog ikke så langt væk. Jeg skal nemlig ikke længere væk end til Hillerød, hvilket er noget, som jeg er glad for, da jeg ellers ikke ville kunne overskue det. JEg er nemlig ikke så glad for transport, og jeg har det bedst med at vær der, hvor jeg nu engang er blevet placeret, ikke? Men okay, jeg smutter igen. Og så ses vi jo ellers bare.

 

Indlægs forfatter: admin