Tror godt, at han kunne få en dobbeltdiagnose

Jeg har en ven, som den er lidt gal med for tiden, og han kunne nok godt få en dobbeltdiagnose, når nu han er igang. Det er jeg overbevist om, men jeg vil nu også være der for at støtte ham. Det tror jeg, at han har brug for. Han bor i Slagelse på Sjælland, og jeg bor der ikke, men jeg kommer tit for at besøge ham, for han er lidt ensom, tror jeg. Det lyder ikke til, at han har mange projekter igang, men sådan er det jo.

Tror jeg vil skynde mig at løbe en tur nu her, for det er noget, som jeg har brug for, og det ville jo virkelig være dejligt, hvis det var noget, som der kunne lade sig gøre. Jeg kan godt lide at løbe, og jeg er faktisk helt overbevist om, at jeg er rigtig, rigtig god til det, for det kan jeg godt lide at være.

Blog / af

Indlægs forfatter: admin