God musik og sms lån

Hey med jer alle sammen!

Jeg kunne godt tænke mig at høre om der er nogen af jer derude, som kan anbefale noget rigtig lækkert musik. Jeg er gået lidt død i al den musik som jeg kender lige nu, eller også har jeg glemt det andet. Derfor kunne jeg godt tænke mig at få en masse gode forslag til noget god musik, som jeg kan nyde at lytte til. Min musiksmag er meget bred, og kan rent faktisk lide stort set al slags musik, dog ikke techno og dødsmetal. Alt andet er som sådan egentlig rimelig godt. Ja, som sagt så bliver alle forslag modtaget med kyshånd. På forhånd tak.

Derudover så har jeg lige siddet og læst om sms lån, som egentlig slet ikke lyder så tosset, som jeg havde troet. Du kan læs mere her, hvis du har lyst. Det er bare et godt lille råd. Jeg har ikke selv prøvet det endnu, men det er rart at vide, at muligheden er der, hvis man en dag har brug for penge lige med det vuns. Vi ses!

 

Indlægs forfatter: admin