Jeg skal ud at se på en traktor nu her

Hej allesammen. Som nogle af jer nok ved, så bor jeg på landet, og der er det nogle gange ret nødvendigt at have en traktor. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil købe mig sådan en, og jeg skal herud og kigge på nogle. Det bliver vildt godt, og jeg kan slet ikke vente med at få min egen, for jeg har sparet op til den i tre år, og jeg har ellers bare kunne låne naboens, men der er kommet lidt flere ting, som jeg skal bruge den til, så derfor vil jeg noget hellere lige have min egen, hehe. Det er vel klart nok.

Nå, men jeg skal derud i morgen, og jeg håber virkelig at jeg finder en som jeg kan lide, hehe. Det kunne være for fedt. Men sådan er det jo. Vi ses nok snart herinde igen, gør vi ikke? Husk nu endelig at kommenter, hvis I har noget at sige.

Indlægs forfatter: admin