Søster er lige faldet ned fra månen

Haha, nu skal i bare høre noget sjovt.

Min søster som har to små børn har først lige nu i dag fundet ud af at man kan købe meget børnetøj på internettet. Det var som om at hun lige var faldet ned fra månen og ikke anede hvad internettet er for noget. I så fald så kastede hun sig over min computer da hun fandt ud af det. Hun kæftede op om alle mulige mærker hun skulle søge på, bla. et der hedder Passero børnetøj.

 

Jeg har akkurat lige fået min computer tilbage efter flere timer hvor hun har siddet og kigget på tøj online. Nu vil jeg igang med en ny quest, jeg har abstinenser efter at komme til at spille igen. Jeg har jo ikke spillet comp i hele 4-5 timer, oh nooo.

 

Ja jeg er lidt af en spille freak, men sådan er det bare, jeg er glad for det jeg laver, de andre venner jeg har de læser måske bøger eller ser tv avisen, men jeg spiller altså bare.

Indlægs forfatter: admin