Billig forbrukslån og fodbold i USA

Halløj 🙂

Jeg har lige set en rigtig fin kamp mellem Real Madrid og Roma, selvom den først startede her klokken 03.00. Det er en rigtig sen kamp, hvis du spørger mig, haha. Det er jo nok fordi den bliver spillet i USA, men nok om det. Heldigvis var det mit hold, Roma, som gik hen og vandt på et dejligt mål af legenden, Totti. Det er utroligt hvad den man stadigvæk kan, når man tænker på at han var den ældste mand på banen, med hele 37 imponerende år.

Desværre kan de ikke helt finde ud af at holde folk fra banen i denne kamp, som blev afbrugt i 5-6 minutter til sidst, da folk blev ved med at løbe ind på banen. Super irriterende, men så var det heldigvis ikke værre. Jeg håber meget på at fodbold rigtig slår igennem i USA nu, og noget tyder i hvert fald på at det er ved at blive meget mere populært, især efter dette års VM.

Nå, men ellers så skal jeg bare lige sidde og kigge efter lidt lån over nettet nu. Du kan fx se her: http://www.billig-forbrukslan.com/, hvor der er samlet en masse forskellige lån. Så skal jeg bare finde ud af, om det er noget for mig 🙂

Vi ses!

Indlægs forfatter: admin