Mine katte skændes altid

Jeg har to katte som er meget forskellige, den ene er sort of har meget korte hår over hele kroppen, den er ofte meget afslappet og passer sig selv så meget som muligt, men det er ikke altid nemt for den at få sin middagslur. Det er fordi min anden kat, som er en sibirisk højlands skovkat med lange grå hår og runde ører altid er på krigsstien, ikke bare over for mig men også over for den anden kat.

Jeg har overvejet at tage mine katte med til parterapi som kan være godt for både mennesker og dyr i alle aldre, men har ikke helt besluttet mig for om det er pengene værd. Særligt sibiriske skovkatte og højlands katte er kendt for deres vilde temperament og deres unødige aggressive adfærd over for andre dyr og mennesker. Så måske er det ikke engang en løsning at får dem behandlet af en professionel, da det primært kun er den ene kat der er uartig og skaber problemer i forholdet.

Indlægs forfatter: admin