Lån af trailer til et specielt projekt.

Lige siden jeg blev ansat i den SFO hvor jeg stadig er på 6 år, så har det hele tiden været et mantra for mig, at forsøge, at oplyse de unge mennesker om det samfund vi lever i og hvordan det er skruet sammen. Ja, faktisk så syntes jeg det er min pligt, for vi kan ikke bare opbevare dem med ligegyldig underholdning, da det jo er dem der skal tjene penge til min pension og bevarelse af det velfærdssamfund som vi kender det nu.

Da vi på et tidspunkt havde nogle snakke om, hvad man ønskede sig at blive, når man forlod skolen, så ville et overraskende flertal arbejde med computere og da jeg spurgte nærmere ind til hvad det ville sige, så anede de ikke hvad det skulle gå ud på. Derfor lånte jeg en anhænger, se mere her,  og hentede en masse skrottede computere hos en ven der. Så gik vi ellers i gang med at skille den ad og målet skulle være, at det i fællesskab fik lavet en stor planche med alle de dele som en sådan tingest indeholder, samt finde info på nettet om den. det gik der faktisk tre uger med før en at udstillingen var færdig

Indlægs forfatter: admin