Ny desktop computer

Hey og velkommen til bloggen min. Jeg har lige været ude og købe ny desktop, selvom jeg egentlig aldrig havde troet at jeg skulle købe sådan én igen. Det kommer til at stå på mit ‘hjemmekontor’ og bliver både til at lave lidt arbejde på, men så sandelig også spille computerspil på da. Jeg har allerede købt CS igen, som er det spil jeg uden tvivl har spillet allermest i min computer-tid.

Jeg overvejede i starten at tager mig smålån uten sikkerhet bare for at være sikker på at jeg ville have råd til nogle gode ting til computeren, men det viste sig alligevel at være lidt billigere end jeg havde troet, så det behøvede jeg ikke engang at gøre.

Puha, så er det sateme da godt nok blevet regnvejr igen, men det gør mig ikke så meget, for så behøver jeg ikke have dårlig samvittighed over at jeg sidder herhjemme hele dagen og spiller computerspil.

Indlægs forfatter: admin