Jeg bygger og giver råd

Hejsa alle sammen.

Så er det endelig blevet tid til at opgradere min computer lidt mere. Jeg har kigget lidt rundt på nettet efter en vandkøler, eller noget i den stil, men jeg er ikke helt sikker på, at det kommer til at blive en succes.

Nå, men forresten så er jeg så småt begyndt at tænke lidt på at bygge lidt om og sådan nogle ting der, ikk? Og derfor kunne jeg godt tænke mig at finde lidt mere ud af murer omkring Horsens for det kunne jeg jo egentlig godt lige bruge, når jeg nu skal have lavet noget i den stil..
Jeg aner virkelig ikke noget omkring håndværk, men mindre det har noget at gøre med computere, elektronik eller teknologi. Der er jeg så til gengæld også totalt vild. Hvis der er nogen spørgsmål I gerne vil have besvaret her, så bare skriv en lille besked, så skal jeg gøre hvad jeg kan for at svare dig på det!

Indlægs forfatter: admin