Min nye iPad

Hey alle sammen. Jeg er en rigtig nørd, og det er jeg ikke bleg for at indrømme – den etiket tager jeg gerne på min ovale flaskekrop. Spøg til side, jeg er teknikinteresseret, og jeg har egentlig altid svoret, at jeg ikke ville hoppe på Apple-bølgen, men efter at have haft adskillige tablets, så bliver jeg nødt til at erkende, at jeg er blevet ejer af en iPad, hvilket jeg aldrig troede at jeg skulle. Men jeg må så også sige, at jeg aldrig harprøvet noget lignende. Det hele virker bare! Det er så fedt at sidde med en så gennemtænkt maskine i hænderne, når man er vant til bras, som aldrig rigtig virker, og det er altså sådan det er.

 

Nå, men jeg har jo så også fået mig en hund, som jeg er rigtig glad for. Den har jeg overvejer at købe lidt hundelegetøj til, men jeg ved ikke lige helt hvilket jeg skal have endnu.

 

Ellers så vil jeg snart komme med en fyldestgørende anmeldelse af min nye iPad!

Indlægs forfatter: admin