To helt nye spil, og min murer ven

Haaaaaaallo hvad så man, har I det fedt? – Det har jeg i hvert fald. Jeg har lige fået købt mig et par nye computerspil, som jeg ellers bare skal igang med at spille. Det ene kender jeg i forvejen, og det ved jeg er mega fedt. Det andet har jeg ikke prøvet før, men jeg har læst lidt om det på nettet. Det sidste skulle være okay, men det er meget sådan et enten eller spil, hvor man enten elsker det eller hader det. Jeg satser på, at jeg kommer til at elske det, og så skal jeg bare gennemføre det på den hårdeste sværhedsgrad så hurtigt som muligt.
For ti minutter siden kiggede en af mine venner lige over, og han har prøvet det sidste spil der et par gange før, og han siger at det er hamrende fedt! Han er murer i Horsens, så jeg tror da nok lige at jeg tror på det han siger!

 

Vuuuuhuu, nu kiggede solen frem igen, hvor fedt, så skal jeg putte mine mørke gardiner op igen. Jeg kan ikke klare sollys, når jeg skal spille spil på min computer. Det er jeg sikker på, at jeg ikke er den eneste der har det sådan!

Indlægs forfatter: admin